Bikini creuat - Bikini cruzado - Bikini creuat - Bikini cruzado -

Bikini creuat – Bikini cruzado

5 septiembre, 2018
5 septiembre, 2018 sewingwithmei

Bikini creuat – Bikini cruzado

Bon dia a tots i totes ja estem al mes de Setembre i per aquest mes tinc molts projectes. Primer de tot, estic de vacances i espero cosir moltíssim; en segon lloc tenim una super Boda (i el meu look és handmade) i en tercer lloc són les festes de Santa Tecla a Tarragona (les recomano moltíssim).

Buen día a todos y todas ya estamos al mes de Septiembre y por este mes tengo muchos proyectos. Antes que nada, estoy de vacaciones y espero coser muchísimo; en segundo lugar tenemos una super Boda (y mi look es handmade) y en tercer lugar son las fiestas de Santa Tecla en Tarragona (las recomiendo muchísimo).


Avui vinc amb una creació que vaig fer a finals de Juny però que fins ara no he fet fotos bones perquè ho poguéssiu veure. És un bikini creuat a la part de dalt i una calça alta amb volants. La part de dalt és patró del curs de lycres que vaig fer a principis d’estiu afavoreix moltíssim, ja que recull el pit perfectament i te’l pots ajustar al cos amb els nusos. La calça l’he fet amb el meu patró bàsic (aquí) i l’hi he afegit volants al costat (no és la millor opció per la meva figura, ja que tinc molta cuixa).

Hoy vengo con una creación que hice a finales de Junio pero que hasta ahora no he hecho fotos buenas  para que lo pudierais ver. Es un bikini cruzado a la parte de arriba y una braga alta con volantes. La parte de arriba es patrón del curso de lycras que hice a principios de verano favorece muchísimo, puesto que recoge el pecho perfectamente y te lo puedes ajustar al cuerpo con los nudos. La braga la he hecho con mi patrón básico (aquí) y le he añadido volantes al lado (no es la mejor opción para mi figura, puesto que tengo mucho muslo). 

La tècnica és doble lycra i reversible amb lycra que de Cal Joan, molt suau i agradable al tacte. Per aquest projecte vaig escollir blau marí i crema, estil mariner.

La técnica es doble lycra y reversible con lycra de Cal Joan, muy suave y agradable al tacto. Para este proyecto escogí azul marino y crema, estilo marinero.

ESPERO QUE US AGRADI.  ESPERO QUE OS GUSTE


LINK: MIMI de Malas Costureras

PATRONES: top Teiaetrama, braga mio básico

TELAS: Cal Joan


Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (26)

 1. MANOS REVOLTOSAS

  Es precioso!! Me gusta el detalle de los volantes… y nada de no favorecerte, te queda genial!!

 2. Itziar Te

  Vaya colección de bikinis chulos que te has hecho este verano. Disfrútalos mucho en tus vacaciones!!

 3. Annacaljoan

  Que chulo el bikini! M’encanta el volant de la calçeta, li dona el toque diferent al conjunt <3 i et queda genial!

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. No el tenia molt clar si posar-lo, però posat li dona el toc difenet.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. AHahha lo de las fotos es un tema que me tomo muy enserio. Un dia haré un post solo de esto.

  • sewingwithmei

   Moltes gràcies. No se si experta però es una de les costures que més m’agrada fer.

  • sewingwithmei

   Muchas gracias. La foto de los dos agarrados es muy chula a mi tb me encanta…

 4. Anónimo

  chulisim!!! la part de dalt es que queda xulisima sempre, la calceta amb els volantets molt mona!! la combinació blau mari-crema genial!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.