Camiseta Raglan - Camiseta Raglan -

Camiseta Raglan

19 septiembre, 2018
19 septiembre, 2018 sewingwithmei

Camiseta Raglan

Avui vinc amb una entrada ràpida perquè és una samarreta raglan en dos colors. Fa molts dies que l’he cosida però no l’he estrenat fins que he anat de vacances, més que res perquè no recordava que l’havia cosit.

Hoy vengo con una entrada rápida porque es una camiseta raglan en dos colores. Hace muchos días que la he cosido pero no lo he estrenado hasta que he ido de vacaciones, más que nada porque no  me acordaba que la había cosido.


Un dia que vaig anar a Barcelona a fer encàrrecs vaig passar per Ribes&Casals i vaig veure aquesta tela tan bonica i em vaig enamorar. És un cotó molt finet ideal per l’estiu amb esrampat de pelicans. Fa una temporada que m’encanta anar amb màniga curta (està molt de moda) i molt del que cuso porta mànigues. Així que per aquest projecte vaig decidir fer una raglan modificant el meu patró bàsic, costura a la màniga i amb forma als laterals. Li hauria d’haver donat 2 cm més al pit, perquè no és elàstica i em tira una mica.

Un día que fui a Barcelona a hacer encargos pasé por Ribes&Casals y vi esta tela tan bonita y me enamoré. Es un algodón muy fino ideal por el verano con estampado de pelicanos. Hace una temporada que me encanta ir con manga corta (está mucho moda) y mucho del que coso trae mangas. Así que para este proyecto decidí hacer una raglan modificando mi patrón básico, costura en la manga y con forma en los laterales. Le tendría que haber dado 2 cm más al pecho, porque no es elástica y me tira un poco.


Aquesta setmana he penjat el banyador del meu home que feia temps us el volia ensenyar i el vídeo on explico com l’he cosit.

Esta semana he colgado el bañador de mi marido que hacía tiempo os lo quería enseñar y el vídeo donde explico como lo he cosido.

Espero que us agradi. Moltes gràcies.

Espero que os guste. Muchas gracias.


LINK: MIMI de Malas Costureras.

TELA: Ribes&Casals

Patrón: Transformaión del mio base


 

Leave a Reply/Deja tu comentario

Comments (6)

  1. Perdona que no comenti la samarreta, però és que tinc una pregunta: què vols dir amb “fa una temporada que m’encanta anar amb màniga curta (està molt de moda)”? He quedat boja! La màniga curta no està sempre de moda quan fa calor? I què portaves? Quina intriga 🙂

    • sewingwithmei

      Moltes gràcies per preguntar. Doncs durant molts anys la roba així més d’arreglar era amb tirants o maniga llarga la màniga curta només s’utilitzava amb estil esport. I ara trobes vestits monos amb màniga curta.

  2. neli

    gracias por el video por el bañador, me hizo gracia lo del bolsillo..ajajaj. muy bonito..gracias

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.