Contacto - Contacto -

[vc_section full_width=”stretch_row_content” css_animation=”fadeInRight” bklyn_overlay=”true” css=”.vc_custom_1506811207132{background: #0c0c0c url(https://sewingwithmei.com/wp-content/uploads/2017/09/Contacto-ManitasJerez.com_.jpg?id=4063) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” bklyn_overlay_color=”rgba(20,22,24,0.6)”][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]CATALÀ: Benvinguts al meu món de costura on podràs descobrir tot el que creo, imagino i confecciono. Darrere aquest blog hi sóc jo, la Mei, una ment creativa amb moltes ganes d’aprendre i ensenyar-vos tot el que passa per les meves mans.

Quan era petita m’encantava fer vestits per les meves nines i el meu primer contacte amb la costura va ser abans dels 8 anys, en una extraescolar de costura. Durant l’adolescència dibuixava maniquees i els hi posava diferents tipus de vestits, dissenyava el que m’hagués agradat poder dissenyar. Però amb els estudis, els amics i altres ho vaig deixar aparcat.

Amb 29 anys em van regalar una màquina de cosir i en aquell moment vaig tindre la necessitat d’aprendre alguna cosa de costura. Dos anys després, gràcies a l’acadèmica, milions de vídeos de youtube i alguns monogràfics a Portugal, puc crear i confeccionar tot el que veieu en aquest blog.


CASTELLANO: Bienvenidos a mi mundo de costura donde podrás descubrir todo lo que creo, imagino y confecciono. Detrás este blog estoy yo, la Mei, una mente creativa con muchas ganas de aprender y enseñaros todo el que pasa por mis manos.

Cuando era pequeña me encantaba hacer vestidos por mis muñecas y mi primer contacto con la costura fue antes de los 8 años, en una extraescolar de costura. Durante la adolescencia dibujaba maniquís y les ponía diferentes tipos de vestidos, diseñaba el que me hubiera gustado poder confeccionar. Pero con los estudios, los amigos y otros lo dejé de lado.

Con 29 años me regalaron una máquina de coser y en aquel momento tuve la necesidad de aprender algo de costura. Dos años después, gracias a la académica, millones de vídeos de youtube y algunos monográficos en Portugal, puedo crear y confeccionar todo el que veis en este blog.


MAIL:  Sewingwithmei@hotmail.com

PINTEREST
https://es.pinterest.com/meigranell/pins/

GOOGLE PLUS
https://plus.google.com/u/0/107684796993479962546

FACE
https://www.facebook.com/Sewingwithmei-435074130219556/

INSTA
https://www.instagram.com/remeieta_/?hl=es

TWITTER
https://twitter.com/sewingwithmei[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row][/vc_section]